top of page

Sessiot

DSC_9941.jpg

Otan työni Dominana vakavasti ja rakennan jokaisen session yksilöllisesti asiakasta varten. Kuuntelen toiveitasi, kunnioitan rajojasi ja pyrin tekemään tapaamisestamme ikimuistoisen. Tältä sivulta voit lukea esimerkkejä sessioiden sisällöistä ja kenties inspiroitua!

Olit sitten hakemassa kerran kokeilua tai pidempää asiakkuutta kanssani, otan sinut vastaan kiinnostuneena juuri sinusta ja fantasioistasi. Kanssani voitkin luottavaisesti heittäytyä pauloihini ja unohtaa ulkopuolisen maailman. Session jälkeen kuulen mielelläni ajatuksiasi joko rauhassa keskustellen tai myöhemmin sähköpostilla.

CommanderMarshmallow-DadedalusVisum20210123618.jpg
domina-ajatar-5.jpg
_MG_7522.jpg

Solo-sessio 250 €/h

Vain sinä ja Domina.

Olemme sessiossa kahdestaan ja saat jakamattoman huomioni.

Pariskunnat 400 €/h

Duo-sessio 500 €/h

Kaksi Dominaa, Master, orja tai orjatar. Millaisella kokoonpanolla haluaisit sessioida?

Pariskunnat 500 €/h

Lisäpalvelut 100-150 €/h

Olet vankina tai suoritat määräämiäni askareita orjana. Myös keskustelut, meikkaus ja opetus, ostostapaamiset.

Lue lisää alempaa.


CommanderMarshmallow-DadedalusVisum20210123794.jpg

BDSM

Bondage - sidonta; Discipline - kuri, Dominance - valta; Submission - alistuminen, Sadism - sadismi; Masochism - masokismi

BDSM on kattotermi valtadynamiikan, kivun ja nautinnon sessioaktiviteeteille. Tunnustaudun sadistiseksi Dominaksi ja nautin siitä että näen sinun reagoivan rajuunkin kipuun. Yhteisymmärrys, suostumuksellisuus ja turvallisuus ovat silti kaiken tekemisen ytimessä. Kanssani sinun ei tarvitse sessioida sietokykyjesi rajoilla, vaan voit tulla myös tutustumaan erilaisiin tuntemuksiin ja välineisiin kevyesti ja pehmeästi.

Kun sovimme tapaamisesta, pyydän sinua täyttämään lomakkeen, josta käyvät ilmi muunmuassa tavat, joilla haluat tulla käsitellyksi. Teknisen puolen lisäksi sessioissa on hyvä tiedostaa erilaisten tunteiden heräämisen mahdollisuus. Henkilökohtainen “jälkihoito” tapaamisen jälkeen voi olla esimerkiksi kuppi teetä mielimusiikkisi soidessa.

Voit lukea lisää bdsm:stä esimerkiksi Helsingin Akateemisten Kinkyjen sivuilta.

Sessiot: Imprint

Roolileikit

Olen muuntautumiskykyinen ja nautin erilaisten roolien haltuunotosta. Voitkin valita monesta eri skenaariosta ja fantasiasta, tai kertoa minulle omasi, jolloin katson millä tavoin voin sen sinulle toteuttaa. Roolileikit ovat kuitenkin vain osa palveluitani, sinun ei tarvitse valita jotain tiettyä.

domina-ajatar-1.jpg

Domina

Tuima ja ankara Domme, joka vie sinulta luulot pois ja nauttii kärsimyksestäsi? Vai ystävällinen BDSM-hengetär, jonka seurassa pääset kokeilemaan sinulle uusia asioita rauhassa edeten? Olen oma itseni Dominana, mutta sävyjä on monia..


Halutessasi voit valita asuja tai materiaaleja, jotka olet aina kuvitellut unelmiesi Valtiattaren ylle. Mahdollisuuksien kirjo on laaja, eivätkä vaihtoehtosi lopu aivan pian. Aina on uusia tapoja käyttää välineitä sinuun ja laittaa sinut kokemaan eri tuntemuksia fyysisesti ja henkisesti.

Upseeri

Sotilaallinen kuri, tiukat säännöt ja lepsumisesta rankaiseminen. Viehätytkö uniformusta ja suoraryhtisestä naisesta, joka ei kuuntele vastalauseita? Kuinka ilkeä upseeritar voikaan olla keksiessään sinulle nöyryyttäviä tehtäviä. Vai oletko kenties kuulustelussa, jossa sinusta nyhdetään irti tietoja keinolla millä hyvänsä!

choke_edited.jpg
DSCF7345-Edit.jpg

Noita/haltija

Noitamaisen Ajatar-hahmon kanssa sessiot voivat olla täynnä luonnonläheisyyttä, magiaa, tarujen inspiroimaa tunnelmaa ja musiikin säestämiä rituaaleja. Olen kekseliäs ja tunnen aihealueen. Älä kuitenkaan pelkää, tämä on vain leikkiä! Hyvä haltijatar voi myös levittää kehollesi tuoksuvia öljyjä ja viedä sinut fantastiselle matkalle aistien maailmaan.

Lady/Rouva

Hienostunut ja laatutietoinen, siististi pukeutuva Lady voi olla palvontasi kohde tai käskyttäjäsi. Ihoa myötäilevä pikkumusta ja sen alta pilkottavat pitkät sääret, lakatut kynnet ja siisti kampaus kuuluvat tietenkin tähän osaan. Odotan sinulta palveluhalukkuutta, tai ehkä olet halveksuntani kohde. Tähänkin rooliin voi liittää monta eri asetelmaa.

Lady lähtee myös mielellään kanssasi shoppailemaan

femdom


Sessiot: Services
IMG_2121_edited.png

Fetissit

Korkeat korot, jalat, naamiot, kumi.. Häpeä ja nöyryytys, anal training, eritteet... Mikä on sinulle SE juttu? Voimme keskittyä sessiossa niihin asioihin, jotka tuovat sinulle eniten nautintoa. En kummaksu fetissiäsi - ja jos se on minulle uusi, tutustun siihen mielelläni.

 

Kun näen sinun saavan toteuttaa itseäsi, ja ehkä paljastaa minulle salaisia toiveitasi, olen puolestasi onnellinen ja nautin kanssasi.

Pidän erityisesti ihmislemmikeistä, jotka seuraavat minua kuuliaisesti ja käyvät viereeni silitettäväksi. Lemmikkinä kommunikoit äänin ja elein, syöt ja juot kupista ja kuljet mieluiten nelinkontin. Jos olet kurittomampi tapaus, voin pitää sinua hihnassa ja pannassa.

 

Mikäli haluat palvoa Dominan vartalonosia, huomioithan että olen hyvin tarkka siitä miten minua voit koskettaa. Niinpä esitäthän toiveesi selkeästi niin keskustellaan siitä, mitä voimme toteuttaa.


DSC_5955_2.jpg

Muuta / lisäpalvelut

Haluatko palvella siivoustehtävissä, viedä minut shoppailemaan, jäädä vangituksi tai paikoilleen sidotuksi? Keskusteluajalla voimme tutustua jutellen sinua kiinnostaviin asioihin, meikkaukset ja opastuksen siihen teen ammattitaidolla. Lisäpalveluita voidaan yhdistää sessioihin tai toteuttaa erikseen. Shoppailureissut tapahtuvat Helsingissä.
Itse lisäpalveluihin ei sisälly käsittelyä (sessiotoimintaa).

Sessiot: Services

Palvelu / työorjuus

Keität kahvini ja opettelet tarjoamaan sen makuni mukaan. Saatan määrätä sinut siivoamaan alasti tai kinky-asussa, tai noutamaan kaupasta unohtuneet evääni. Hierot jalkojani samalla, kun teen tietokoneella töitä ja voit joutua avustamaan taitojesi mukaan erinäisissä minulle hyödyllisissä asioissa.

Huomioithan, että en ole välttämättä kanssasi koko aikaa tai valvo tehtävien suorittamista.

Shoppailuseura

Alusvaatteita, uusia leluja ja välineitä, kenkiä, meikkejä. Dominan työhön kuuluu useita hankintoja, ja shoppailuseuranani pääset paitsi viettämään aikaa kanssani Helsinkiin, myös olemaan makutuomarina ja kauppakassien kantajana. Luonnollisesti myös maksat ostokseni. Julkisilla paikoilla yhdessä liikkuminen on erityisen jännittävää, sillä vain me tiedämme millainen dynamiikka välillämme onkaan. Jos olet oikein uskalias, saatan muistuttaa sinua asemastasi, kun kaupan myyjä kääntää katseensa.


Lähden myös mieluusti etsimään sinulle sopivia vaatteita, kosmetiikkaa, leluja ja muuta tarpeellista. Minulla on hyvä esteettinen silmä, laaja tietämys erotiikkavälineistä ja olen myös meikkien ja ihonhoidon asiantuntija.

Vankeus / sidonta / human furniture

Vankinani voit olla sidottuna liikkumattomaksi sänkyyn, paketoituna naruin ja kelmulla tai vaikka käsiraudoilla seinään kiinnitettynä. Huppu päässä et ehkä huomaa ajan kulkua, ja joudut vain odottamaan sitä hetkeä kun rangaistuksesi loppu koittaa.Voit myös eläytyä hiljaiseksi jalkarahiksi ja koetella näin sietokykysi rajoja. Jätän sinut yksin kunhan olen varmistanut turvallisuutesi. Huolehdin siitä, että pääset vaihtamaan asentoa riittävän usein.


Ehdottomat EI:t

Sessiot: Text

Tapaamisiin ei koskaan sisälly seksiä kanssani.

En anna, enkä vastaanota suuseksiä eikä minua voi koskettaa ilman lupaa. Ehdottelu tai suorat yritykset voivat johtaa mustalle listalle joutumiseen.

Vaaralliset, laittomat, tai jomman kumman terveyttä (niin henkistä kuin fyysistä) vakavasti uhkaavat asiat.

En esimerkiksi lähde potkimaan kiveksiäsi tai lävistämään ihoasi, vaan jätän ne erikoistuneemmille ammattilaisille. Saatan kieltäytyä fantasian toteuttamisesta, mikäli epäilen sen tuottavan todellista haittaa.

Elämääsi puuttuminen session ulkopuolella tai oman yksityiselämäni häiriintyminen.

En tee 24/7-orjuutusta, enkä säätele elämääsi tai ihmissuhteitasi millään tavalla. En myöskään avaa omia yksityisasioitani sinulle, joten ethän pahoita mieltäsi mikäli jätän vastaamatta johonkin kysymykseesi.

En tapaa sinua hotellissa, luonasi tai omassa kodissani.

Jatkuva ehdottelu ja asiasta vänkääminen voivat johtaa mustalle listalle joutumiseen. Pitkissä asiakassuhteissa poikkeukset ovat joskus mahdollisia.

Alkoholin tai muiden päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena sessiointi.

En ota sinua vastaan, mikäli olet vaikkapa humalassa. En myöskään itse käytä päihteitä.

bottom of page