top of page
Etsi
  • Writer's pictureDomina Ajatar

Vihdoin! Suomeen paluu!

Päivitetty: 22. lokak. 2022

Pitkän talviloman jälkeen palaan etelän lämmöstä Suomeen.


VARAUSTILANNE

Tällä hetkellä varauskalenterin etupäässä ovat pitkään sessiota odotelleet, mutta otan mieluusti lisää varauksia toukokuun lopulle. Toivotan tervetulleeksi sekä vanhat että uudet asiakkaat.


BDSM-SESSIOT

Sukupuolesta ja suuntautumisesta riippumatta, yksilöille ja pareille!

Valtaleikit laidasta laitaan: hellä kosketus ja viettely, käskyttäminen ja koulutus, roolileikit, vapauttava kipu. Olen paitsi sadistinen demonitar, myös seksuaalisuuden ja erotiikan jumalatar.

Voit olla myös palvelijani tai lemmikkini ja heittäytyä rooliin missä sinun ei tarvitse päättää mistään. Vaatetan ja meikkaan sinut mielelläni sissyksi. Tiloissa onnistuvat myös monenlaiset vankeusrangaistukset sekä yhteissessiot toisen Valtiattaren tai orjan/orjattaren kanssa.

Muistathan - minua ei voi sessioissa käsitellä (ei seksiä, nuolemista).


MUUT PALVELUT

Minut voi myös viedä shoppailemaan uusia kesäasuja Helsingin keskustaan. Opastan mieluusti myös sinua ostoksissasi, ehkäpä tarvitset uusia leluja makuuhuoneeseen?

Kesällä polttarit ja muut juhlat onnistuvat ohjauksessani ja kekseliäällä ohjelmalla.

Mitä muuta olisi mielessäsi? Kysy rohkeasti!


YHTEYDENOTTO

Tutustuthan ensin sivuihini. Laita yhteydenottolomakkeen kautta minulle asiallinen viestisi, jossa kerrot hieman itsestäsi sekä mikä palveluni sinua kiinnostaa. En välttämättä pääse aina vastaamaan saman päivän aikana, joten olethan maltillinen. Puhelimeen vastaan vain sovitusti soittoajalla sekä työpäivinä, mikäli en ole sessiossa. Ensisession varaamisesta voit lukea lisää blogista.


Kevät tulee pian, tuletko sinä? ;)

364 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

UUTISIA 10/22

UUTISIA 10/21

Comentários


bottom of page