Etsi
  • Domina Ajatar

UUTISIA 10/21

Kuten monet asiakkaani jo tietävätkin, olen lähdössä marraskuun alussa pidemmälle lomalle talvea pakoon.


Matkani on road trip, eli lähden autolla Eurooppaan ja vietän keskitalven Espanjan rannikolla seikkaillen. Näin ollen minulla ei ole tarkkaa saapumispäivämäärää tiedossa. Olen kuitenkin luvannut tulla viimeistään tammikuussa tapaamaan vakioasiakkaitani!


Lomallani päivitän kuulumisiani muun muassa tänne blogiin, Instagramiin, sekä englanniksi Twitteriin. Etätehtävät, videosessiot ja muut dominointipalvelut tulevat olemaan osa valittujen asiakassuhteiden ylläpitoa. Kenties eteläisen Euroopan vuokrattavat dungeon-tilat tarjoavat mahdollisuuden sessiointiin eksoottisessa ympäristössä niille, ketkä ovat valmiita panostamaan matkustamalla luokseni..


Palaan reissusta lopullisesti viimeistään keväällä, mikäli matkasuunnitelmat pitävät paikkansa. Aikainenkin paluu on aina mahdollinen, mikäli koti-ikävä iskee.. Päivityksiäni seuraamalla pysyt kartalla!


Lokakuu on siis työntäyteinen ja sessio kannattaa varata hyvissä ajoin, mikäli haluat tavata ennen lähtöäni!


Kartanon täydentyvä Valtiatar-kaarti pitää huolen kurista ja nuhteesta poissa ollessani!


 

Kartanolle on tulossa uusia Valtiattaria sekä orjattaria. Osa heistä on mukana kartanolla työpäivinäni opettelemassa talon tavoille ja tekemässä omaa markkinointityötään. Asiakkaat eivät törmää heihin ellei toisin sovita; he osallistuvat mielellään sessioihin! Mikäli ylimääräinen silmäpari työskentelyäni seuraamassa sopii sinulle, emme veloita tästä ylimääräistä.

Duo-sessiot, joissa toinen Domina tai orjatar osallistuu aktiivisena, maksavat 400€ /tunti. Jopa triot ovat mahdollisia, kuvittelepa kolme käsiparia kimpussasi..


Esimerkiksi ihastuttava Rose, jota voit tavata rohkean orjattaren roolissa 11.10. alkaen.

Tai viettelevä Vilma, uusi Valtiatar jonka erityisosaamisena on köysillä sitominen! 

Lokakuu - October - Locktober!


Olenkin jo Instagramissa vihjaillut tulevasta haasteesta, johon kaikki siveysvöistä, orgasmikontrollista ja masturbointikiellosta kiinnostuneet voivat ottaa osaa.


Perjantaina 1.10. teen julkaisun blogiin sekä Instagramiin, ja lukituskuukausi voi alkaa! Mukanaolijat voivat jo tehdä valmisteluita henkisesti ja fyysisesti.. Sinulla ei tarvitse olla siveysvyötä, jotta voisit osallistua. Vöiden omistajat voivat kuitenkin sopia kanssani avaimenhaltijuudesta.


HUOM! Siveysvöiden käyttö vaatii aina tietoa oikeanlaisista välineistä, niiden puhdistuksesta ja huollosta sekä terveellisestä, vähäriskisestä käyttötavasta. Pitkillä lukitusjaksoilla suosittelen välineen poistoa yöksi, jolloin riskit hankaumista, verenkierron häiriöistä ja huonontuneesta hygieniasta ovat pienemmät. Toimenpiteen voi suorittaa huoltoavaimella, mikäli pääavain on dominoivan osapuolen hallussa. Etäyhteydessä sovitaan tarvittaessa kuva- tai videotodisteista.

433 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki