top of page
Etsi
  • Writer's pictureDomina Ajatar

Sessiotarina: Kolmen Valtiattaren uhrina

Tämä tositarina on kirjoitettu minun näkökulmastani, mutta olen lisännyt asiakkaan luvalla otteita hänen sähköpostistaan session jälkeen.

Sessiosta on jo hieman aikaa, mukana olivat Vilma Vallaton ja Devi Sparkles!


Tuttu asiakkaani kyseli mahdollisuuksista kokea jotain aivan uutta käyntinsä aikana. Olimme juuri julkaisseet tiedon kartanon uusista kasvoista eikä aikaakaan kun hän jo tarttui tärppiin.. “Kahdet kädet kimpussani olen kokenut, mutta että kolmet.. Siinä saattaa jo mennä järki”, hän kirjoitti, ja mielessäni alkoi jo kehittyä kuva hekumallisesta hetkestä käsien seikkaillessa pitkin hänen ihoaan kuumien hengitysten säestämänä..


Tiesin keneltä kysyä, sillä työpäivämme sattui sopimaan yhteen ja niinpä pian ilmoitin asiakkaalle, että hän on tulossa kolmen Valtiattaren käsittelyyn minun, Devin ja Vilman tykö. Alkoi piinaava odotus, sillä vaikka jotain vihjasinkin suunnitelmistani, jäi hänelle täysin pimentoon mitä tuleman pitää. Vain lupaus jostain unohtumattomasta..


“Perjantaina, kun heräsin oli mielessäni heti, että tänään on se päivä. -- Katselin aika usein kelloani hermostuneesti, se eteni hitaasti eteenpäin”, asiakas kirjoitti aamun tuntemuksistaan. Olin saanut jo joitakin jännittyneitä mutta innokkaita viestejä aiemmin ja oli mukavaa elää yhdessä tuota odotteluaikaa. Olimme yhdessä Valtiattarien kera suunnitelleet joitakin session aineksia kasaan, mutta paras tunnelma syntyy aina liikaa valmistelematta! Niinpä paljon jäi improvisoinnin ja fiilistelyn varaan. Tiesin meidän pelaavan hyvin yhteen ja jokaisella oli yhtä riemukkaan odottavainen olo päällä.


“Soitin ovikelloa, tulit avaaman oven,ah niin ihanana. Oli erittäin kiva nähdä sinua jälleen kerran ihan livenä.” Halasimme lämpimästi eteisessä ja kysyin vielä senhetkiset kuulumiset ja oliko matka mennyt hyvin. En voinut peitellä virnettäni kun tiesin mitä hän tulisi pian kokemaan. Suunnitelma oli ottaa hänet vastaan yksin, laittaa kiinni ja sitoa silmät. Vasta sitten kutsuisin muut mukaan ja hän saisi aistia läsnäoloamme kaikkien muiden paitsi näköaistin kautta.


Asiakkaan riisuessa vaatteita varmistin vielä salin olevan tiptop. Hidas, seksikäs musiikki soi taustalla luomassa tunnelmaa, valot olivat himmeät ja kahleet odottivat vankia.

“Hait minut, kiinnitit kädet tankoon kiinni ja jäin silmät sidottuna odottamaan mitä seuraavaksi. Kuulin kun siirryit pois huoneesta, hetken päästä kuulin useamman askelparin lähestyvän. En enää muista jännitinkö, luulen että en. Pelkäsinkö? En, sillä tiesin olevani turvallisissa käsissä.”


Kuin yhteisestä sopimuksesta, vaikkei sellaista ollut, aloimme kiertää uhriamme kuin saalistajat riistaa. Emme pitäneet kiirettä. Katsoin kauniita kollegojani ja heidän ilmeitään, kun he tutustuivat alasti keskellään seisovaan vankiin. Näin heidän silmistään himoa ja nälkää, tuota vallan tuomaa kiihkoa mitä itsekin tunsin. Noitasisareni, ajattelin, ja otin ensimmäisen kosketuksen asiakkaan selkänahkaan etusormen kynnellä hipaisten.


“Askelista tiesin, että ympärilläni kuljetaan. Lukumäärää en olisi pystynyt sanomaan. Kosketuksia ihollani, pidän siitä kun tunnen kynsien paineen ihollani. Tunnen kuinka sormiani purraan kevyesti. Se tuntemus minkä syntyy siitä kun tajuaa olevansa kolmen ihmisen välissä, pienessä puristuksessa, on sellainen mihin voisin jäädä iäksi.”


Toimimme kuin yhtenä mielenä. Annamme uhrin kokea erilaisia kosketuksia - henkäyksiä, nuolaisuja, tarttumisia, puraisuja. Välillä kuiskaan hänen korvaansa, kuvailen kumppanieni liikkeitä, kehun heidän ihania sormiaan ja huuliaan. Välillä joku meistä painaa kehonsa kunnolla vankia vasten siinä kiehnäten ja huokaillen. Riisun toisen kenkäni ja vien ohuen sukan peittämää jalkaterääni pitkin hänen reittään. Kehojen rajat hämärtyvät välillä, halaamme myös toisiamme halatessamme häntä, katsomme toisiamme silmiin ja nauramme. Oi mitä jumalattaria.


“Jokohan sinä haluaisit nähdä”, kysyn viimein, ja uhri henkäisee myöntävästi. Side poistetaan silmiltä ja vangin äsken huokauksia vuodattanut suu kääntyy leveään hymyyn. Hän näkee myös meidän ilmeistämme ilon ja nautinnon. “Devin silmät oikein säihkyivät tai jotain, kun katseemme kohtasivat”, hän kirjoittaa. Ja kyllä vain säihkettä riitti asiakkaankin katseessa..


Lähdemme alakertaan.

Ensin on minun vuoroni ottaa ohjat ja viedä uhrimme pöydälle, johon hänet kiinnitetään kevyesti. “Tänään saat kokeilla vähän sähköä”, totean, ja alan nostamaan esiin sähköstimulaatiolaitteen osia. Hän katsoo suurilla silmillä kuinka kiinnitän häneen tarralätkän ja sitten liitän johtoja sinne tänne. Tiedän hänen luottavan minuun, mutta kerron vielä että etenemme aivan hitaasti ja tunnustellen. Kytken piikkipyörän laitteeseen ja asetan sen hänen iholleen. Alan kääntää nupista virtaa ja seuraan hänen ilmeitään. Devi ja Vilma silittelevät, koskettelevat ja pitelevät uhria kun alan päästä vauhtiin.

Kohta kiipeän jo pöydän päälle ja vieritän piikkipyörää pitkin hänen reisiään ja häpykumpuaan sähkövirran volyymia säädellen. “On tajuttoman ihanaa katsoa sinun kaunista pyllyäsi kun istuit päälläni eikä tuota tuntemusta vähennä yhtään Vilman sanat korvani juuressa. Hän nosti päätäni vielä ylöspäin jotta näkisin paremmin. En taida oikein enää muistaa mitä tuossa näin ja koin, mutta olin lähellä laukeamistani.”


Jännittävien sähköleikkien jälkeen on Vilman vuoro. Hän ottaa viettelevin elkein vangin huomaansa ja johdattaa tämän toiseen huoneeseen, jossa meitä odottavat patjat lattialla. Minä ja Devi otamme katselupaikat patjapinon päältä ja silittelemme toistemme käsiä ja kylkiä samalla kehuen Vilman otteita kun hän kaivaa esiin köydet ja alkaa sitoa uhriaan. Työskentelyä on nautinnollista seurata. Hän ottaa välillä kehokontaktia, välillä vetelee köysiä tiukemmalle ja etenee ammattimaisesti mutta fiilistellen kohti koko vartalon sidontaa. Vangin maatessa patjalla ja Vilman työskennellessä hänen jalkojensa kimpussa naureskelemme “tukalalle” tilanteelle, jossa vanki ei tiedä enää mihin katsoa. Vilman herkullista takamusta, minun ja Devin lähekkäin loikoilua vai omia köysin sidottuja käsiään.

Paketin ollessa valmis lähdemme ryömimään kohti saalistamme. Puristelemme hänen ihoaan, keikistelemme ja kiusoittelemme. Keksimme mennä kaikki hänen päälleen istumaan kevyesti. Pidämme toisiamme lanteista ja vyötäröistä kiinni, suukottelemme toistemme hartioita ja nauramme iloisesti. Asiakas muistelee tilannetta: “On olemassa sanonta, “nähdä Napoli ja kuolla”. Sanoisin, että olla kolmen ihanan pyllyn alla ja kuolla, on paljon parempi asia.”


Viimeisenä saattelemme jo köysistä vapautuneen uhrimme peilihuoneeseen. Huoneessa on yksi makuutaso, seinät sekä katto ovat pelkkää peiliä. Devi alkaa pukemaan strap-on -vyötä ylleen tottunein mutta makean hitain elein. Vanki käsketään kontilleen ja ohjeistetaan pukemaan kondomi Devin tekokalulle, tietenkin ilman käsiä. Kehuskelemme vangin suullisia taitoja ja hivelemme hänen vartaloaan valmistellen sitä tulevaan. Devi työntelee lantiodildoaan kontallaanolevan suuhun samalla kun minä ja Vilma hoidamme peräpäätä. Kiusoittelemme uhria vielä lisää kun ojennan jalkaani kohti Deviä ja hän näyttää malliksi kuinka kenkäni piikkikorkoa nuollaan. Sitten hän siirtyy vangin taakse.


Saaliimme on viimein valmis loppuhuipennukseen, ja hän kääntyy selinmakuulle katselemaan katon peilistä kun kolme syöjätärtä asettuvat hänen lantionsa ympärille. “Kuuden käden hieronta näytti peileistä katsottuna sellaiselta mitä ei uskoisi todeksi“, asiakas kertoo myöhemmin. Iloittelemme hänen kanssaan lisäten liukastetta ja hieroen käsillämme joka puolelta. Millaisia eri tekniikoita voikaan kuudella kädellä toteuttaa? Annamme vangin nautiskella elämyksestä hyvän tovin, mutta lopuksi Devi ja Vilma siirtyvät pitelemään häntä käsistä ja nipistelemään nänneistä. Käsittelen saalista ystävättärieni katsoessa häntä silmiin ja eläytyessä hetken huumaan yhdessä.


Hengästyttävä sessio on ohi ja asiakkaan virkistäytyessä suihkussa haemme kaikille vettä juomaksi. Juttelemme vielä hetken porukalla, kaikkien kasvoilta paistaa hymy. Mutta erityisen onnellisen ja kaikkensa antaneen näköinen on vankimme. Halaamme hänet vuorotellen ja kiitämme yhteisestä ajasta ja tunnelmista. Sitten hän on vapaa jälleen, kunnes taas seuraavan kerran kohdataan.

“Tuo perjantai oli uskomaton kokemus.”


Kuten aina, sessio toteutettiin kaikkien osapuolien suostumuksella ja yhdessä sovittujen rajojen mukaisesti.

Kiitos asiakkaalle ihanasta sessiosta!


Kolme ihanaa pyllyä!

1 070 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page