top of page
Etsi
  • Writer's pictureDomina Ajatar

Ensimmäistä sessiota varatessa

Päivitetty: 18. tammik. 2022

Näin ensimmäisen session varaaminen etenee:


Tutustuthan ensin ainakin sessiot-sivuun, hinnastoon, ja yleisesti sivuihini.


Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Kerro millaista tapaamista toivot: minkä pituinen sessio, mitä toivot sen sisältävän, jne. Ethän kuitenkaan lähetä käsikirjoitusta, vaan annat minun ammattilaisena ohjailla sessiota. Sinun ei tarvitse luetella jokaista asiaa - lähetän sinulle sessiolomakkeen josta voit valita sinua kiinnostavat vaihtoehdot.


Voit myös ottaa yhteyttä, vaikka et olisi aivan varma millaista sessiota etsit. Voimme yhdessä keskustella siitä, millaisen kokemuksen voisin sinulle tarjota.


Vastaan tiedusteluihin sähköpostitse kerran päivässä arkipäivisin, olethan maltillinen.

Vastauksessani lähetän sinulle lomakelinkin. Mikäli olemme yhteisymmärryksessä siitä, että sessio on toteutettavissa, sovimme alustavasti tapaamispäivän.


Viestienvaihdon jälkeen pyydän sinua soittamaan minulle sovittuna ajankohtana. Puhelimessa keskustelemme vielä sessiosta, kartanolle saapumisesta ja käymme läpi lomakettasi. Puhelu on molemmille osapuolille tärkeä osa tutustumista ja luottamuksen rakentamista. Ajanvaraus varmistetaan lopuksi.


Merkitsethän sopimamme sessioajan itsellesi ylös ja mikäli joudut perumaan, teethän sen mahdollisimman aikaisin. Useita peräkkäisiä perumisia en katso hyvällä.

Mikäli ajan varaamisen ja tapaamisen välillä on paljon aikaa, varmistan sinulta sessiota edeltävänä päivänä että olet tulossa.


Saavu paikanpäälle sovittuna aikana, ja soita ovikelloa. Seikkailu voi alkaa..


Asiakassuhteen muodostuessa seuraavat sessiot voidaan varata edellisellä käynnillä tai sähköpostilla. Lomaketta ei tarvitse täyttää uudelleen, ellei siihen tule isoja muutoksia.

Voit rohkeasti kysyä minulta erilaisista sessioista, fetisseistä, jne. Ensiviestien aikana en kuitenkaan ala kuvailemaan sinulle tapahtumia tai flirttailemaan kanssasi. Minulle ei myöskään voi soittaa viihdepuheluita, vaan tarjoan keskustelumahdollisuuden tulevalle asiakkaalleni. Tunnistan ilmaisen viihteen hakijat - seuraavalla kerralla en ehkä enää vastaa. Ota yhteyttä vain, jos olet valmis tulemaan asiakkaakseni.


Kaikki palveluni ovat K-18.


684 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

UUTISIA 10/22

Comments


bottom of page