top of page
IMG_7966.jpg

Domina Ajatar

Ajatar on suomalaisen kansanperinteen vahva noitahahmo, joka elää metsässä ja lumoaa sekä vangitsee reviirilleen eksyvät poloiset. Ajattareen liitetään myös kyky tuottaa painajaisia.

 

Olen ottanut nimen käyttööni voidakseni valjastaa sen myyttisen, feminiinisen voiman ja kääntääkseni painajaiset upeiksi fantasioiksi.

IMG_5971_cropped.jpg

Ajattaren muinaiset perinteet

Muinaissuomalaisessa mytologiassa “väki”, eli taikavoima tai voimakkuus on myös liitetty naiseuteen. Naisen väki voi turmella miehisen maailman asioita, mutta myös suojella pahalta ja karkottaa sitä.

 

Muun muassa näistä vahvoista suomalaisista perinteistä ammennan luontaista naisellista energiaani ja sen voit kokea läsnäollessani joka hetki.

Olen pitkä ja näyttävän näköiseksi luonnehdittu Domina. Korkojen kanssa yllän jopa 195cm pituuteen. Leveä hymyni ja kantava ääneni vain lisäävät kykyäni erottua joukosta ja kiinnittää huomiota itseeni. Turhan huutelija en kuitenkaan ole, vaan puhun harkiten ja keskustelukumppania kuunnellen. Saatatkin yllättyä siitä, että minua on loppujen lopuksi helppo lähestyä. Olen paljon kokenut aikuinen, mutta minusta huokuu leikkisyys ja uuden kokemisen ilo.

domina-ajatar-3.jpg
CommanderMarshmallow-DadedalusVisum20210

Pidän itsestäni huolta terveellisillä elämäntavoilla ja urheilen tangolla tanssien. Sensuelli liikekieli on minulle luontevaa, mutta minussa on myös raju ja eläimellinen puoli. Olen myös mukavuudenhaluinen, sillä se tekee mielelleni hyvää, ja rakastan hemmoteltavana oloa. Tasapaino onkin tärkeää kaikessa. Olen yksityiselämässäni myös alistuvassa roolissa viihtyvä ja kokenut paljon BDSM:n saralta.

bottom of page